Klussenbedrijf JMT kan écht alles

One-stop-klus-shop

Wonen in de omgeving Bergschenhoek heeft zo zijn voordelen. Een one-stop-shop voor elke klus, bijvoorbeeld. Want dat is Klussenbedrijf JMT. Eigenaar Hans Thijssen is de koning der klussers als het gaat om:

 • Sanitaire ruimtes inrichten, afwerken en kitten
 • Timmerwerken variërend van een eenvoudige radiatorombouw tot volledig zelfontworpen keukenkastjes
 • Gas- en waterleidingen knellen, fitten en solderen
 • Afvoer ontstoppen, repareren en aanleggen
 • Stoppenkasten installeren
 • Bedrading trekken
 • Binnenmuren plaatsen van gipsplaat, gasbeton of baksteen
 • Kozijnen plaatsen en bouwen
 • Een verouderde cv-ketel vervangen of een compleet nieuwe cv-installatie aanleggen
 • Wanden tegelen of afwerken met stuc, spachtelputz of behang
 • Vloeren storten, egaliseren en bedekken met parket, laminaat of tegels 
Verbouwing Badkamer

Badkamer en toilet

Nergens in huis ervaart u luxe zo uitgesproken als in uw piekfijn ontworpen en afgewerkte badkamer. Klussenbedrijf JMT maakt de mooiste badkamers en toiletruimtes, op basis van uw ontwerp, of volgens het ontwerp dat Hans Thijssen maakt op uw aanwijzingen.


Nieuwe badkamer? Maak uw borst maar nat!
Een nieuwe badkamer is een hele klus. U moet op zoek naar uw ideale toilet, inloopdouche en wastafel. Dan moet het oude spul eruit, en in de meeste gevallen moeten ook waterleidingen, afvoer en elektra worden aangepast en omgeleid. Dat doet u toch zeker niet allemaal zelf?

Hans Thijssen weet als geen ander hoe u optimaal gebruikmaakt van de ruimte. Zodat u ook plek heeft voor een luxe ligbad voor twee personen of misschien die jacuzzi waarvan u samen al jaren droomt.

aanleg cv en gas

Cv, water en gas

Gasleidingen aanleggen is geen peulenschil. Zeker als er gesoldeerd moet worden. U zult niet de eerste zijn die zelf vol goede moed aan de gang gaat, om een half uurtje later zonder wenkbrauwen op straat naar de smeulende resten van uw zolder te koekeloeren.


Water- en gasleidingen leggen is vakwerk, of u nu soldeert, knelt of fit. Ook het werken met moderne tyleenleidingen vraagt de nodige ervaring. Klussenbedrijf JMT is met alle technieken vertrouwd. Het aanleggen van centrale verwarming, vervangen van uw oude cv-ketel voor een moderne hoog rendementketel, of het plaatsen van designradiatoren in uw huis – alles kan.

Dakramen

Dakramen

Dus u heeft samen de knoop doorgehakt en uw vriendin neemt met haar twee kinderen eindelijk haar intrek in uw huis. Dan zijn er extra slaapkamers nodig, want u kunt dat grut natuurlijk niet met een stapelbed in de kelder stallen. Het is jammer, maar uw rommelzolder moet eraan geloven. Uw geliefde spulletjes naar beneden zeulen en naar het grofvuil brengen, dat zult u zelf moeten doen. Maar die kinderkamer, die laat u natuurlijk over aan Klussenbedrijf JMT in Bergschenhoek.

Een dakraam? Ja graag
Elektra aanleggen

Elektra

Door de nieuwe kinderkamer moet u met uw hobbyspullen verhuizen van de zolder naar de schuur. En daar is geen licht. Klussenbedrijf JMT trekt elektra voor u door – hoe en waar u maar wilt. Extra stopcontacten in de keuken, een aparte stroomgroep voor in uw nieuwe washok of een verlaagd plafond met inbouwspots, het professionele klussenbedrijf van Hans Thijssen voert al uw wensen netjes en veilig uit.


Niets zo vervelend als stroomuitval
Als u veel extra apparaten wilt aansluiten, bestaat de kans dat er onvoldoende vermogen beschikbaar is op een bestaande groep. Klussenbedrijf JMT uit Bergschenhoek plaatst in zo’n geval extra groepen in uw meterkast. Zodat uw koelkast, vrieskast, wasmachine en vaatwasser altijd tegelijk kunnen werken.

Huur nu onze electricien in
Nieuwe keuken tekenen

Nieuwe keuken, nieuwe kansen

Misschien bent u dé keukenprins van Bergschenhoek en omstreken. Maar wellicht haalt u doordeweeks gewoon een pizza en in het weekend chinees. Of u nou kookt of niet: een mooie keuken is altijd een aanwinst voor uw huis. Een eenvoudige, open keuken, een landelijke woonkeuken of een moderne feng shui-keuken? Klussenbedrijf JMT maakt de meest uiteenlopende wensen waar.


Eigen ontwerp
U kunt uw keuken helemaal zelf ontwerpen, of alleen met wat voorbeeldfoto’s komen. Hans Thijssen maakt er een ontwerp van dat precies past bij uw ideeën, en natuurlijk ook in de beschikbare ruimte.

muren stuken

Vloeren, muren, kozijnen en deuren

U loopt erover, u staart ernaar. Vloeren en muren zijn dag en nacht om ons heen. Dan kunnen ze er dus maar beter goed uitzien. Klussenbedrijf JMT stort en egaliseert betonvloeren, maar legt ook parket, laminaat, linoleum en vloerbedekking. Of mooie tegels, als u dat wilt – alles altijd onberispelijk afgewerkt.


Wist u dat tussenmuren extra ruimte géven, in plaats van kosten? Eigenlijk logisch, want elk stukje muur is gewoon extra oppervlak, waar u bijvoorbeeld een kast voor kunt zetten of kunst aan kunt ophangen. Klussenbedrijf JMT plaatst muren in alle soorten: gipsplaat op houtframe, gasbeton of baksteen, wat u maar wilt. En natuurlijk plaatsen we er kozijnen in en hangen we de deur waterpas af, want anders kunt u er niet in of uit.


Voor de afwerking van muren en plafonds kunt u onder meer kiezen uit professioneel stucwerk, spachtelputz of een mooi behang. Ook gipsspuiten is een fraaie afwerking. Aan keuze geen gebrek. Hans Thijssen helpt u graag bepalen wat voor u de beste oplossing is.